The Impact of the Covid-19 Pandemic on the Cross-Sectoral Information Flow in the U.S. - Čeryová, Barbara, 1997-
V posledných desaťročiach sa prepojenie medzi sektorom finančných služieb a sektorom technológií vyvinulo do dynamického a komplexného vzťahu. Tieto sektory však neboli ušetrené od ďalekosiahlych účinkov, ktoré prinieslo šírenie pandémie Covid-19, pričom každý z nich reagoval osobitým spôsobom. Tento dokument skúma zmeny v obojsmernom toku informácií medzi sektorom finančných služieb a technologickým sektorom vyvolaných epidémiou vírusu využitím konceptu transferovej entropie.