Evaluating the Organizational Effectiveness of Industrial Enterprises Using Game Theory - Hadouga, Hassiba
Hodnotenie organizačnej efektívnosti je rozhodujúce pre každú organizáciu. Účelom tohto článku je predstaviť zmiešaný prístup využívajúci analýzu teórie hier na posúdenie výkonnosti organizačnej efektívnosti v rámci organizácií.