Liver Diseases in the General Population – The Importance of Active Screening - Belovičová, Mária
Zisťovanie výskytu ochorení pečene na vzorke bežnej populácie z okresu Bardejov. Na základe zistení vypracované odporúčania pre všeobecných lekárov ohľadom potreby skríningu ochorení pečene v ich ambulanciách.