Recovery of Claims Arising from Abuse of Non-insurance Social Security Benefit System - Kukalová, Gabriela
Prezentovanie objemu dlhov, vzniknutých v rámci nepoistných dávok sociálneho zabezpečenia v Českej republike od roku 2016 do roku 2020 a definovanie ich štruktúry podľa jednotlivých druhov.