Distribuce platů a procentní podíly nízkopříjmových zaměstnanců ve veřejném sektoru se zaměřením na první rok pandemie covid-19 - Bílková, Diana
Rozbor rozdistribuovania miezd vo verejnom sektore s zameranie na zamestnancov, poberajúcich v počiatočnom období mzdu na úrovni minimálnej mzdy počas pandémie COVID-19.