Pri predaji liekov sú v hre zmeny - Marko, Martin
V zahraničí je bežné, že popri nákupe potravín spotrebiteľ vloží do košíka v supermarkete aj lieky proti bolesti hlavy. Voľnopredajné lieky by chceli ponúkať aj slovenskí hráči, tí však narážajú na mantinely zákonov.