Nacházíme se v pasti středních příjmů - Adámková, Alena
Musíme sa čo najrýchlejšie preorientovať na produkty s vyššou pridanou hodnotou, inak sa k hospodárskemu rastu nevrátime, hovorí v rozhovore pre PRO-ENERGY magazín prezident Hospodárskej komory Zdeněk Zajíček.