Management of Country's Social Brand Under Conditions of Uncertainty in the Health Domain - Letunovska, Nataliia
Zdôvodňenie vplyvu pandémie COVID-19 na národnej sociálnej značke s cieľom vytvoriť účinné mechanizmy pre boj proti rizikám verejného zdravia a podpora národnej sociálnej značky pre hlavných interných aktérov v období neistoty. Rozbor ciest, prostredníctvom ktorých zasiahla pandémia COVID-19 rôzne aspekty národných systémov riadenia Rakúska, Slovinska, Francúzska a Ukrajiny.