Emocionálna rovina rodinného podnikania - Mura, Ladislav, 1979-
Cieľom tohto článku je poukázať na mimoriadne významný determinant v rodinnom podnikaní a v živote každého rodinného podniku – emocionálnu rovinu. Emocionálna rovina má totiž svoj značný vplyv na manažment i prevádzku podnikateľských subjektov v rodinnom vlastníctve. Čiastkovým cieľom je prispieť k teoretickému rozpracovaniu tejto veľmi málo popísanej problematiky špecificky vyznačujúcej sa pre rodinné formy podnikania.