Kindergartens in Bratislava - Is There Room for More Value? - Černěnko, Tomáš, 1981-
Dotazníkový prieskum, ako rodičia prostredníctvom vlastných skúseností vnímajú implementáciu politiky predškolského vzdelávania, a teda či spôsob jej implementácie v meste Bratislava poskytuje svojim spotrebiteľom dostatočné výhody.