Economic Policy to Support Lifelong Learning System Development & SDG4 Achievement: Bibliometric Analysis - Onopriienko, Kateryna
Na stanovenie cieľov hospodárskej politiky je dôležité pochopiť rozdiel medzi vzdelávaním dospelých a celoživotným vzdelávaním a do akej miery výskum v oblasti trvalo udržateľného rozvoja 4 (SDG 4 - Sustainable Development Goal 4) spája celoživotné vzdelávanie a hospodársku politiku. Určenie hlavných smerov pre zdôvodnenie rozvoja systému celoživotného vzdelávania, vrátane dosiahnutia cieľa udržateľného rozvoja 4 (SDG 4).