Možný model účinnej prevencie hybridných hrozieb v prostredí podniku - Vráb, František, 1975-
Tento príspevok poskytuje pohľad na model riešenia podnikových hybridných hrozieb. Prvá fáza je zameraná na identifikáciu hybridných hrozieb v podnikovom prostredí. Druhá fáza identifikuje kľúčové nástroje a opatrenia na efektívne riešenie hrozieb v podniku. Tretia fáza zdôrazňuje posilňovanie kapacít podnikovej organizácie, zatiaľ čo štvrtá fáza hodnotí účinnosť implementovaných opatrení v podnikovom prostredí.