Slovenské frazémy s toponymickým prvkom v štruktúre - Mocková, Nina, 1987-
Frazeologické jednotky v slovenskom jazyku, ktoré vo svojej štruktúre obsahujú toponymickú lexému. Objasňovanie historického pôvodu týchto frazém a ich miesto v slovenskej frazeológii. Aktuálnosť daných frazeologických jednotiek v súčasnom slovenskom jazyku za pomoci dvoch elektronických korpusov: Slovenský národný korpus a korpus Aranea.