The Impact of the COVID-19 Pandemic on the Goals of Sustainable Development - Bosák, Martin, 1967-
Celosvetová pandémia COVID-19 v rokoch 2020-2022 ovplyvnila život na celom svete po zdravotnej a spoločenskej stránke. Jej manažovanie v jednotlivých štátoch bolo rôzne a boli aj rôzne výsledky. Slovensko sa viackrát ocitlo na nelichotivom prvom v mieste (nadúmrtnosť), preto je potrebné vyhodnotiť a urobiť analýzu získaných dát a z pandémie sa poučiť a vyhnúť sa tak prípadným budúcim krízam.