Does Urban Greening Construction Promote Technological Innovation of Enterprises? Evidence from China - Jiao, Yongxiang
Skúmanie miest a podnikov v Číne na základe údajov od roku 2009 do roku 2020. Vplyv výstavby mestskej ekologizácie na podnikových technologických inováciách. Výstavba mestskej ekologizácie má výrazný podporný účinok na technologické inovácie podnikov, čo je významnejšie medzi podnikmi vo východnom regióne, podnikmi v silne znečisťujúcich odvetviach a štátnymi podnikmi. Proces podpory urbánnej predajnosti môže výrazne posilniť úlohu výstavby ekologizácie miest, čo sa týka podnikových technologických inovácií.