Na cestě ke cloudu. Jaké legislativní povinnosti očekávat? - Lichnovský, Bohuslav
Počas mája 2022 došlo na európskej úrovni v rámci trialógu k predbežnej zhode, ako by malo vyzerať nové európske nariadenie o digitálnej prevádzkovej odolnosti (DORA), ktoré má zaistiť IT bezpečnosť finančných inštitúcií vrátane poisťovní. Ako ale do doby jeho účinnosti nastaviť využívanie cloudových služieb v poisťovníctve?