China-Australia Geopolitical Rivalry - Karakash, Rostyslav, 2000-
Analýza súčasnej situácie v regióne Australázie. Pohľad na komplexný vzťah, ktorý sa vyvinul medzi Čínskou ľudovou republikou a Austráliou, taktiež ich politický a obchodný vzťah, analýza geopolitických problémov v regióne, ako je Juhočínske more, Šalamúnove ostrovy atď., a problém potenciálnych pokusov Čínskej ľudovej republiky ovplyvniť čínske obyvateľstvo v regióne.