Logistické nehnuteľnosti – vývoj a zmeny - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Východisko z chápania logistiky, ako interdisciplinárnej vedy, ktorá sa zaoberá koordináciou, zosúladením, prepojením a optimalizáciou toku surovín, materiálu, polovýrobkov, výrobkov a služieb, ale tiež tokov informácií a financií z hľadiska uspokojenia zákazníka pri čo najnižšom vynaložení zdrojov. Logistika je citlivá na zmeny v rôznych vedných disciplínach a odboroch a zmeny v logistike sa prejavujú vo všetkých jej aspektoch, ktoré sú vzájomne prepojené.