Vplyv COVID-19 na vybrané ukazovatele kúpeľných podnikov v Slovenskej republike - Čakanišin, Adrián, 1997-
Cieľom príspevku je zistiť vplyv pandémie COVID-19 na vybrané ukazovatele výkonnosti kúpeľných podnikov na Slovensku. V príspevku sú použité metódy analýzy časových radov, ako je rýchlosť rastu a základný index. Objem generovaných tržieb, počet voľných lôžok, počet prenocovaní, počet návštevníkov a iné tvoria databázu, ktorá je spracovaná v tomto príspevku.