Digitálna komunikácia slovenských kúpeľných podnikov: Analýza komunikácie na sociálnej sieti Facebook - Chlpek, Samuel, 1996-
Tento článok sa zaoberá digitálnou komunikáciou slovenských kúpeľných spoločností na sociálnych sieťach Facebook a Instagram. Cieľom tejto štúdie je analyzovať, ako tieto firmy využívajú túto populárnu platformu na komunikáciu so svojimi cieľovými skupinami a aký je vplyv ich komunikačných stratégií na ich online prítomnosť. Na zber a analýzu údajov z verejných profilov slovenských kúpeľov na Facebooku sme použili kombináciu kvantitatívnych a kvalitatívnych metód. Naša analýza zahŕňa analýzu obsahu príspevkov, komentárov a interakcií s fanúšikmi.