Part III – Digital Skills and Entrepreneurial Competences - Rafaj, Oliver, 1989-
Globálna transformácia a digitálna éra. Definícia digitálnych zručností a ich implementácia. Dôležitosť a úloha vzdelávacích inštitúcií v kontexte digitálnych zručností.