Training the Digital Skills – Introduction to Data Visualisation. - Rafaj, Oliver, 1989-
Praktické zručnosti v oblasti analýzy dát prostredníctvom ich vizualizácie a efektívnej komunikácie výsledkov k verejnosť. Kurz Úvod do vizualizácie dát je zameraný na získanie základných digitálnych zručností v manipulácii a vizualizácii dát. Okrem oboznámenia sa so základnými spôsobmi vizualizácie dát majú študenti za úlohu pracovať na skupinovom projekte. Tento projekt by mal poukázať na spoločenský problém prostredníctvom vizualizácie dát.