Uhlíková neutralita v automobilovom priemysle - Červenka, Peter, 1976-
V snahe o udržateľné a ekologické dopravné riešenia prechádza automobilový priemysel transformačným posunom smerom k eliminácii emisií uhlíka. Vývoj technológií a stratégií zameraných na zníženie alebo úplné odstránenie uhlíkových stôp spojených s prevádzkou vozidla. Snaha o dosiahnutie ekologickejšej a udržateľnejšej mobility. Vozidlá používajúce ako zdroj energie vodík a biopalivo, autá používajúce ako palivo zemný plyn, vozidlá používajúce ako zdroj energie elektrickú energiu, syntetické palivá v automobilovom priemysle.