Rodové stereotypy v kontexte sociálnej práce - Balogová, Beáta
Rodové stereotypy v kontexte sociálnej práce. Rozdiely v odmeňovaní a kariérnom postupe z hľadiska rodu v zariadeniach sociálnych služieb. Rozdielne odmeňovanie mužov a žien a rozdielny kariérny postup v sektore sociálnych služieb, ktoré sú založené na kritickej reflexii a antiopresívnej sociálnej práci.