Pracovná zdravotná služba - Jaško, Jozef
Pracovná zdravotná služba je služba pre zamestnávateľov, poskytuje služby v oblasti ochrany a podpory zdravia pri práci. Ochranou zdravia pri práci je zabezpečenie bezpečných pracovných podmienok pre zamestnancov počas práce. Súčasťou takýchto služieb môže byť aj bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci a požiarna ochrana. Je to služba, ktorá sa týka každého zamestnávateľa.