Sociálne poistenie zamestnávateľ/zamestnanec (časť IV.) - Danajovičová, Katarína
Definovanie vymeriavacieho základu, aký je pri pravidelnom a nepravidelnom príjme. Odpočítateľné položky. Odvodová odpočítateľná položka pri sezónnej práci.