Plytvanie s potravinami - Serenčéš, Roman
Zhodnotenie súčasnej situácie plytvania s potravinami v SR. Sekundárne využitie potravín. Dopad plytvania potravinami na životné prostredie. Odporúčania vedúce k redukcii potravinového odpadu.