Valuation of Non-Equity Instruments of Current Eurozone Banking Sector - Horváth, David, 1992-
Článok prezentuje analýzu vplyvu zvýšenia úrokových sadzieb o oceňovaní vlastných zdrojov a oprávnených záväzkov pri kontrole úrokového rizika v bankovej knihe (IRRBB). Dokument bol pripravený v rámci analýzy dôvernosti EBA, pričom ponechal všetky citlivé trhové informácie, osobné údaje alebo iné dôverné informácie. Cieľom tohto príspevku je prezentovať zhodnotenie súčasnej bankovej regulácie a trhových výziev s cieľom zaviesť pro futuro odporúčania založené na spoločnej právnej a ekonomickej analýze.