Home Office as a Result of the Covid-19 Pandemic and its Implications for the Sales Strategies of the German Hospitality Industry - Maas, Maximilian, 1988-
Analýza významu a dôsledkov povinnosti práce z domu (Home Office) v Nemecku ako stratégia predchádzania pandémii Covid-19. Home office, jeho existencia v budúcnosti a vplyv na pracovný svet. Nové predajné stratégie pohostinského priemyslu z dôvodu zavedenia práce z domu vo firmách v dôsledku pandémie.