Vzdelávanie lídrov v kontexte pandémie ochorenia Covid-19 a jej vplyv na mentálne zdravie - Kajanová, Jana
Podpora duševného zdravia v kontexte vzdelávania budúcich lídrov. Výskum zameraný na zmeny v správaní zamestnancov a študentov na Fakulte managementu Univerzity Komenského v období pandémie Covid-19 a po nej v porovnaní so stavom pred začiatkom pandémie. Identifikácia možností a nástrojov ovplyvňujúcich duševné zdravie, ktoré je potrebné zohľadniť pri vzdelávaní business lídrov.