O slobode pohybu a pobytu - Tóthová, Marta
Text sa zaoberá podstatou, ochranou a možným obmedzením práva slobody pohybu a pobytu ako práva, ktoré v súčasnosti najviac podlieha okliešteniam. Skúma právno-filozofické korene a legislatívne vymedzenie problematiky a zdôvodnenia potreby a prípustnosti obmedzenia uvedeného práva.