Důraz na flexibilitu a diverzitu přitáhne víc kandidátů - Kazdová, Alena
Iwona Chrostowska pôsobí v spoločnosti Primark od mája 2020 ako Head of People and Culture pre región strednej a východnej Európy (CEE), kam patrí aj Česká republika. Nadväzuje na predošlé skúsenosti z maloobchodu, napríklad zo spoločnosti Yves Rocher, kde mala na starosti kompletné vedenie HR tímov v strednej Európe. Do Primarku ju prilákala možnosť byť súčasťou niečoho, čo vzniká na "zelenej lúke". Stála pri zrode a rozvoji prvého obchodu Primarku v Slovinsku, a tiež prvého obchodu v ČR.