Retrospektivní komparativní analýza dopadu zrušené superhrubé mzdy do veřejných rozpočtů v kontextu se změnou v rozpočtovém určení daní - Vopátek, Jiří
Porovnanie odhadovanej straty daňových príjmov spôsobených zrušením superhrubej mzdy a zvýšením základnej zľavy na daňovníka so skutočným výpadkom na rok 2021 a tiež na rok 2022 vo vzťahu k rozpočtom štátnej správy, samosprávy a miestnej správy v Českej republike.