Investigating the Topography of Discontinuous Gold Layers at the Nanoscale - Škriniarová, Jaroslava
Demonštrácia prípravy ultratenkých (1,5 ÷ 15 nm) zlatých filmov s nanoštruktúrou povrchu pomocou RF diódového naprašovania a zistenie vplyvu technologických parametrov na ich morfologické a optické vlastnosti.