Kvalitní zaměstnance sežene jen opravdu kvalitní firma - Kazdová, Alena
Ako vyzerajú dnešné nábory nových pracovníkov? Ktoré benefity ponúkať? Čo znamená "polyworking?" A ako sa v čase premenil náš pracovný šatník? Na tieto otázky odpovedá pani Barbora Tomšovská, Managing Director v spoločnosti Touchdown Czech Republic, s.r.o., ktorá sa zaoberá executive search a manažérskym poradenstvom.