Aplikácia GDPR pri činnosti rady školy: podmienky realizácie práva - Drotár, Matej
Uplatňovanie GDPR v prostredí rady školy ako orgánu školskej samosprávy. Rada školy nespĺňa podmienky na to, aby mohla byť prevádzkovateľom v zmysle GDPR. Aplikácia GDPR pri výberovom konaní na obsadenie miesta riaditeľa školy alebo školského zariadenia.