Kompetencie orgánov školskej samosprávy (2.): uplatňovanie činnosti rady školy a riaditeľa školy - Stanislavová, Mária
Pokračovanie v téme kompetencií orgánov školskej samosprávy, ktorej bol venovaný príspevok v Manažmente školy v praxi č. 11/2023. Zodpovedanie otázok ohľadom činností, ktoré by členovia rady školy nemali pri svojej činnosti uplatňovať a činnosti, ktoré by nemal uplatňovať vo vzťahu k rade školy riaditeľ. Upozornenie na kompetencie obecnej a územnej školskej rady a školského parlamentu.