Stres a súvisiace aspekty: eliminovanie stresu vedením školy - Petlák, Erich
Priblíženie faktoru stresu vo vzťahu k riadeniu školy. Zameranie sa na vytvorenie podnetného uvažovania o tom, ako je možné, vyhýbať sa stresovým situáciam v riadení, resp. inhibovať ho tak, aby nedošlo k strate motivácie. Ide o reflexiu vybranej oblasti stresu a súvisiacich aspektov vyplývajúcich z rozhovorov s učiteľmi na túto tému.