Porovnávacia analýza úrovne digitálnej transformácie na Slovensku a na Ukrajine - Rayevnyeva, Olena
Analýza existujúcich nástrojov na komparatívnu analýzu zavádzania moderných digitálnych technológií do sfér spoločnosti, ako aj budovanie portrétu vývoja digitálnych procesov na Slovensku a na Ukrajine. Ratingové a rankingové pozície Slovenska a Ukrajiny boli analyzované pomocou IMD World Digital Competitiveness Ranking, European Skills Index Rating a Global Connectivity Index.