Organizační kultura ve veřejné správě - Mikušová, Marie
Bola formulovaná výskumná otázka: mala pandémia vplyv na organizačnú kultúru verejnej správy? Postup spracovania je nasledujúci: najprv je predstavená problematika organizačnej kultúry s kľúčovým aspektom verejnej správy a modelmi organizačnej kultúry. Po popise použitých metód sú prezentované a diskutované štatisticky spracované výsledky získané zdotazníkového vyšetrovania. Nakoniec sú zhrnuté kľúčové závery výskumu a diskutované obmedzenia a prínosy výskumu.