Vykazovanie MD a RD na evidenčnom liste dôchodkového poistenia - Matlovičová, Iveta
Významné legislatívne zmeny, ktoré mali dopad na vykazovanie údajov na Evidenčnom liste dôchodkového poistenia nastali k 1.6.2022 a k 1.1.2023. V nadväznosti na novelu č. 210/2023 Z. z. zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, ktorá nadobúda účinnosť dňa 1.1.2024 a ktorá opätovne mení právnu úpravu vylúčenia povinnosti platiť poistné, nastávajú ďalšie zmeny s dopadom na vykazovanie údajov na Evidenčnom liste dôchodkového poistenia. O aké novinky ide?