Trhy šlipnu na brzdu - Alenová, Gabriela
Ekonomický rast sa v roku 2024 spomalí. Vývoj na finančných trhoch už nemusí byť tak pozitívny ako v minulom roku. Trhy však zostávajú optimistické a do svojich očakávaní už zahrnuli oslabujúcu infláciu a rýchlo klesajúce úrokové sazdby.