Financing Options for Solar Power Capacity in Hungary - Baji-Gál Imréné Szarvas, Nóra
Uplynulé obdobie zdôraznilo, že efektívnejšie využívanie obnoviteľných zdrojov energie je kľúčové z hľadiska udržateľnosti, ochrany životného prostredia, bezpečnosti dodávok energie a národného hospodárstva. Je nevyhnutné, aby boli zavedené na financovanie nových investícií efektívne štruktúry financovania, ktoré pritiahnu celé spektrum finančných zdrojov a zdrojov kapitálového trhu. Skúmanie, aké nové investície a fondy finančného a kapitálového trhu sú potrebné na podporu rastu obnoviteľnej energie, a analýza nových štruktúr financovania, ktoré podporujú rast investícií do obnoviteľnej energie.