Úprava odpočítanej DPH, likvidácia spoločnosti - Betáková, Jaroslava
Smernica o DPH, ako aj zákon o DPH platný v SR stanovujú určité pravidlá pre úpravu DPH. Zmeny vo faktoroch, ktoré boli použité pri odpočítaní DPH. Úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku. Vyradený tovar – následný predaj. Upustenie od plánovanej činnosti. Vstup zdaniteľnej osoby do likvidácie.