Vzory transferovej dokumentácie podľa § 17 ods. 7 ZDP pre stálu prevádzkareň nerezidenta v SR - Pastierik, Vladimír
Článok pozostáva z troch častí a obsahuje vzory transferovej dokumentácie za rok 2023 – skrátená, základná a úplná (podľa § 17 ods. 7 ZDP pre stálu prevádzkareň nerezidenta v SR). Vstupné údaje daňovníka a právny základ. Hranica významnosti. Testovanie existencie kontrolovaných transakcií. Testovanie rozsahu dokumentácie.