The Influence of the Number of Patents on the Economic Growth of the Country – Evidence from Serbia and Hungary - Domazet, Ivana
Zisťovanie, či má trhové overovanie výsledkov výskumných a vývojových aktivít, meraných počtom patentov na milión obyvateľov, pozitívny vplyv na hospodársky rast a rast inovácií v krajine.