Charakteristika osobnosti učiteľa ako nositeľa autority z pohľadu študentov vysokej školy - Čonková, Andrea, 1982-
Výsledky prieskumu charakteristík osobnosti učiteľa ako nositeľa autority na Ekonomickej univerzite v Bratislave.