Increasing the Production Capacity of Business Processes Using Plant Simulation - Malega, Peter
V článku riešime problémy týkajúce sa zvýšenia efektívnosti procesov vo výrobných halách s použitím softvéru Plant Simulation vo vybranej spoločnosti. Zaoberáme sa problematikou vysokých nákladov prepravných spoločností a neefektívnym transportom produktov z výrobných hál do skladu. Navrhujeme riešenia.