Design of the New Production Line in the Automotive Company - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Cieľom príspevku bolo navrhnúť poloautomatickú linku na kompletizáciu a testovanie zámkov sedadiel pod názvom D3P2. Výsledkom riešenia je vytvorenie robotizovaného pracoviska, ktoré zabezpečí vyššiu výrobnú kapacitu a s tým súvisiace balenie hotových výrobkov. Na montážnej linke bola vykonaná analýza vyváženia linky pomocou grafu Yamazumi, aby sa eliminovali zbytočné činnosti procesu montáže, doba cyklu a doba taktu.