Management Education in The Context of Current Management Trends and Labour Market Changes - Joniaková, Zuzana, 1970-
Účelom príspevku je analyzovať orientáciu manažérskeho vzdelávania na kľúčové kompetencie v kontexte zmien vo svete práce z pohľadu vysokoškolákov v oblasti manažmentu na Slovensku. Hlavným cieľom je zistiť, ako študenti hodnotia vlastnú kompetenčnú pripravenosť na zmeny vo svete práce a spôsob jej formovania v terciárnom vzdelávaní.